Loven siger, at man skal minimum være 18 år for at købe hardballvåben,
og det gælder selvfølgelig også hos Airsoft Import DK.

Hvis du er under 18 år, kan du stadig købe udstyr
som kugler, gas, masker og beklædning mv.
 

 

1. Køb på Airsoft Import DK
2. Priser
3. Levering / Afhentning
4. Afbestillinger
5. Betaling
6. Fortrydelse af køb
7. Garanti & Reklamationsret
8. Anvendelse af reklamationsret
9. Tilbagesendte varer uden fejl
10. Forsvarlig returnering
11. Er du i tvivl?

 


1. Køb på Airsoft Import DK
Der er ikke indgået en bindende købeaftale med Airsoft Import DK, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra Airsoft Import DK.

2. Priser
Alle priser er i danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, eksl. Færøerne og Grønland. Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

Der tages forbehold for:
Prisstigninger, valutaændringer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Ved køb under kr. 320,- pålægges et ekspeditionsgebyr på kr. 80,- eksl. moms (100kr. inkl.).
Køb over kr. 1.000, leveres fragtfrit i hele Danmark.

3. Levering / Afhentning
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Airsoft Import DKs grossister. Airsoft Import DK vil så vidt muligt oplyse om dette enten via hjemmesiden, eller direkte ved allerede bestilte varer. Forventet leveringstid fra bestilling til ankomst er mellem 2 og 8 arbejdsdage, hvis ikke andet er nævnt.

4. Afbestilling
Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet ordre bør det som udgangspunkt ske ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvor emne/subject er -Afbestilling-, hvori ordrenr. samt bestillingstidspunkt fremgår. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, de ikke længere ønsker, kan denne returneres til afsender med teksten -Afbestilling- i emne/subject hurtigst muligt.

5. Betaling
Det er muligt at betale med både Visa/Dankort, bankoverførsel og Paypal, alt sker via Paypal.com.

Bemærk:
Hvis betalingen ikke bliver gennemført får du en besked om dette.
Fejlen skyldes oftest at enten kortnummer eller udløbsdato er indtastet forkert.
Du kan blot kontrollere oplysninger og forsøge igen.

Beløbet trækkes med det samme via Paypal.com, men tilbageføres hvis ordren annulleres.

6. Fortrydelse af køb
Købte varer tages retur inden for 14 dage fra levering. Kan kun ske ved forudgående aftale via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller returnering af ordrebekræftelse med returformular.
Varerne skal være i ubrugt originalt emballering.
Fragtomkostningerne/estatningspligten påhviler kunden ved returnering.
Hvis en afprøvning af varen forringer varens salgsværdi vil der blive beregnet et nedslag i prisen.  
Varer sendt tilbage på efterkrav eller uden omdeling, vil blive nægtet modtaget.
Husk at vedlægge en returformular - eksempel kommer senere.
Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen som udgangspunkt via den Paypal De brugte da ordren blev lagt, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Ønskes betaling direkte til konto, skal dette noteres på returformularen/e-mail'en.
Der er vigtigt, at vi får oplyst dit ordre nummer i forbindelse med returneringen.
Du har så 14 dage fra den dag du giver os besked om at du ønsker at fortryde dit køb, til at bringe os varen i hænde.

a. For at undgå nedslag i prisen på varen, skal du være opmærksom på følgende:
Hardballvåben må ikke påfyldes kugler, batteri, co2, gas eller afskydes.
Magasiner må kun monteres 1 gang for at teste om de passer og må ikke påfyldes kugler/hagl. Er der synligt slid efter at magasinet har været monteret tæller dette også som en brugt vare, selv om det kun har været monteret 1 gang.
Lyddæmpere, rail systemer, sigter og lygter må ikke monteres.
Tøj/uniformer samt fodtøj må ikke tages i brug, vaskes eller afprøves udendørs.
Emballagen på forbrugsartikler som gas, co2, kugler, skydeskiver osv. må ikke brydes og skydekasser må ikke tages i brug.
Elektriske produkter må ikke tilsluttes til stikkontakt eller batterier.

b. Et hvert produkt med synlige brugsspor i form af ridser, slid, snavs og manglene klistermærker betegnes som brugt.
Såfremt emballagen ikke tager skade må produktet gerne tages ud af emballagen og undersøges, uden at det medføre afslag i prisen.
Emballage "skader" dækker også over vare der er monteret med snor eller strips i emballagen.

Enkelte hardball produkter fra kinesiske producenter kan have små ridser og mærker fra produktionen og disse regnes selvfølgeligt ikke med når et produkt vurderes.

c. Hvis et produkt konstateres brugt på en måde som medfører afslag i prisen vil afslaget typisk være over 50% af købprisen, da brugte produkter oftes sælges til priser langt under 50% af nyprisen.
Vi gør også opmærksom på at hjelme, huer, latexmasker, strømper, fodtøj, bukser samt andre vare som kan komme i kontakt med kropsvæsker som har været taget i brug IKKE tages retur af hygiejniske oversager.


d. Delvisreturnering af sæt eller bundle produkter.

Hvis du vælger at fortryde købet af en eller flere dele i et sæt men ikke hele sættet vil de dele som du beholder blive modregnet til fuldpris.
Eksempel: Du har købt et sæt med 3 ting, alle af værdi med 100kr, men sælges til 250kr som et sæt, og vælger at returnere 1 af delene, vil den fulde værdi på 100kr pr. del blive trukket fra, således at du kun vil modtage 50kr for den del du returnerer.

e. Erhvervskøb (business to business):
Erhvervskunder har ingen fortrydelsesret.
Erhvervskunder betragtes som private virksomheder, offentlige institutioner, foreninger, fonde og selvejende institutioner.

7. Garanti & Reklamationsret
Der ydes 6 måneders garanti og 1½ års reklamationsret på produkter købt hos Airsoft Import DK. Skulle varen mod forventning gå i stykker under garantiperioden, repareres denne uden omkostninger - forventet reparationstid er ml. 2-6 uger.
Reklamationsretten dækker over fabriksfejl og mangler, dvs. fejl der er opstået under produktionen, fejlmonteret eller mangler fra fabrikkens side, og repareres uden omkostninger for kunden.
 
Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side er ikke dækket af garanti- og reklamationsretten.

8. Anvendelse af reklamationsretten

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Airsoft Import DK inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvor der sendes et RMA-skema retur til udfyldelse (kommer senere på hjemmesiden), idet undladelse kan betyde en forlængelse af processen grundet fejlsøgning.

9. Tilbagesendte varer uden fejl

Ved returnering af defekte eller forkerte varer til Airsoft Import DK, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr. Testgebyret er kr. 250kr pr. time. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør som ikke umiddelbart fremgår på det medsendte RMA skema (reklamationsskema), kan Airsoft Import DK ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse. Varer bør returneres med en kopi af kvitteringen hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der forligger en kopi af kvitteringen/ordrenr. og evt. fejlbeskrivelse på produktet.

10. Forsvarlig returnering

Alle produkter der returneres til Airsoft Import DK skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre at dine rettigheder bortfalder.

11. Er du i tvivl?
Spørgsmål kan stilles via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller vores konktaktformularen på siden.